New in-house photo studio, new photography team!

In verband met ons nieuw te bouwen distributiecentrum en het inrichten van een in-house fotostudio te Arnhem zijn wij op zoek naar een compleet fotografie team. Men at Work en OPEN32 zijn twee toonaangevende multibrand Omni-Channel fashion retailers met meer dan 100 winkels en 3 snelgroeiende webshops in de Benelux en Duitsland. Beide winkelformules vertegenwoordigen een sterk eigen identiteit en doelgroep. Men at work en OPEN32 zijn onderdeel van de Varova Fashion Group.


Men at Work biedt ruimte voor opkomende labels zoals Cuckoos Nest, Eleven Paris en All About Eve die allen inspelen op de trends van het moment. Naast deze creatieve brands bezitten we ook een specialisatie in denim met merken zoals G-Star, Diesel, Scotch&Soda, Hilfiger Denim en Nudie Jeans. Sinds de lancering van schoenenconcept Footwork in 2007 biedt Men at Work een zeer gevarieerde collectie sneakers, laarzen, pumps en schoenen. Men at Work heeft meer dan 40 winkels in de Benelux en een webshop waar naast de volledige winkelcollectie ook een speciaal aanbod aan labels en items exclusief online te vinden is.


OPEN32 heeft inmiddels 70 tal winkels in Nederland, België en Duitsland. In de OPEN32 webshop is de totale winkelcollectie te verkrijgen aangevuld met een aantal exclusieve brands. Met veel plezier en aandacht voor de klant wordt de collectie bestaande uit jeans en casual kleding van bekende merken zoals G-Star, Dept, PME Legend, Replay, Vero Moda, Hilfiger denim en Diesel verkocht. 
Het merk Silver Creek is exclusief verkrijgbaar in alle OPEN32 en BLUE32 winkels en is online verkrijgbaar via www.silvercreek.nl.


Voor de nieuw te bouwen in-house fotostudio te Arnhem zijn wij op zoek naar nieuwe collega's:

- Fashion Fotograaf (hoofd)
- Fashion Fotograaf (assistent)

- Allround Fotografie Stylisten
- Webshop Modellen
- Stagiaires Fotografie
- Stagiaires Fotografie Stylisten


Voor verdere informatie met betrekking tot alle fotografie vacatures bekijk onze vacature website.