Madness

Madness

Madness heeft een collectie voor mannen en vrouwen. Modisch, speciaal voor de liefhebber die durft! De collectie van Madness wordt samengesteld aan de hand van de meest actuele modetrends en bestaat dan ook alleen uit de must-haves van dit moment! OPEN32 heeft een collectie van Madness vol printed shirts, stoere jackets en fijne vesten.

Are you ready for Madness?!

Madness

48 Producten
Toon meer artikelen


MADNESS

Madness online bij OPEN32

Madness heeft een eigentijdse collectie voor mannen en vrouwen. De collectie van Madness wordt samengesteld aan de hand van de meest actuele modetrends en bestaat dan ook alleen uit de must-haves van dit moment. Is it madness to feel free in creating your own you? We think it is possible. Are you ready for Madness?

Madness collectie

Wij zijn klaar voor het najaar en de winter met de nieuwe Madness collectie bij OPEN32. Trends die we dit seizoen volop terug zien in de collectie zijn: veel geprinte T-shirts met een grafische opdruk of tekstprints, het bomberjack, de doorgestikte padded jas, warme vesten en vrouwelijke jurkjes. Combineer grafische designs zoals strepen, stippen of de grafische opdruk met mooie basic items als stoere jacks, trendy t-shirts, truien, jassen en vesten. Madness is de ultieme aanvulling op je garderobe!

Madness online kopen

Exclusief bij OPEN32 vind je de Madness collectie voor dames en heren. Van jeans tot T-shirts, vesten, blouses en jassen. In onze webshop bestel je veilig & gemakkelijk online, heb je altijd 14 dagen bedenktijd, is ruilen en retourneren gratis in meer dan 60 winkels en vind je altijd de nieuwste collectie. Koop nu jouw favoriete items voor het seizoen online bij OPEN32!