New Zealand Auckland

New Zealand Auckland

NZA New Zealand Auckland is geïnspireerd op de unieke landschappen van Nieuw-Zeeland. Het avontuurlijke karakter typeert dan ook de New Zealand Auckland collectie. Nieuw-Zeeland is een constante bron van inspiratie voor de styling en graphics. Klassieke overhemden en sportieve T-shirts vind je onder andere in de collectie van New Zealand Auckland.

New Zealand Auckland

19 Producten
Toon meer artikelen


New Zealand Auckland

New Zealand Auckland online bij OPEN32

NZA New Zealand Auckland is geïnspireerd op de unieke landschappen van Nieuw-Zeeland. Het avontuurlijke karakter typeert dan ook de New Zealand Auckland collectie. Nieuw-Zeeland is een constante bron van inspiratie voor de styling en graphics. Beleef de leefstijl van NZA New Zealand Auckland in de kwaliteit kleding en accessoires!

New Zealand Auckland collectie

De collectie van New Zealand Auckland is mannelijk en avontuurlijk. De collectie bestaat uit veel overhemden, long sleeves, truien en vesten. Grof gebreid, minimal prints en kleurtinten zoals rood, grijs en blauw. Combineer een geruite blouse onder een sweater met tekstprint voor een klassieke maar stoere look.

New Zealand Auckland online kopen

De New Zealand Auckland heren collectie shop je gemakkelijk en altijd veilig online via open32.nl. Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd bij je bestelling en als je iets wilt ruilen of retourneren, dan kan dit gratis in één van de 60 OPEN32 winkels. Shop de New Zealand Auckland collectie nu online en laat je inspireren!