PERSBERICHT

Arnhem, 30 mei 2016

Hallo Haarlem, wij zijn OPEN32.

Op zaterdag 14 mei 2016 is de 63e winkel van OPEN32 feestelijk geopend in het centrum van Haarlem, aan de Grote Houtstraat 98-100.

OPEN32 is the best kept secret in fashion retail. OPEN32 is begonnen als kleine boetiek in Arnhem begin jaren zeventig en is ondertussen uitgegroeid tot multibrand fashion retailer met 63 winkels, voornamelijk gevestigd in het noorden, oosten en het zuiden van Nederland, België én Duitsland. OPEN32 is hard op weg naar landelijke dekking. Haarlem is de tweede locatie in het westen die een OPEN32 rijker wordt, na Alphen aan den Rijn, waar OPEN32 in november 2015 een winkel opende.

Shoppen wordt een feestje!

De nieuwste OPEN32 winkel van 320m2 heeft een nog meer open karakter. OPEN32 is gehuisvest in twee markante panden aan de Grote Houtstraat 98 – 100, tegenover de Apple Store. De Grote Houtstraat 98 is voorzien van een moderne betonnen façade en geniet bescherming als jongste gemeentelijk monument van Haarlem. Niet alleen de ligging sluit naadloos aan op het vernieuwde concept. Door gebruik te maken van de bijzondere kenmerken van de twee panden in combinatie met warme materialen in het interieur, heeft de OPEN32 winkel een vernieuwend karakter. Door toevoeging van heldere visuele communicatie, excellente service, persoonlijke aandacht én een uitgebreide collectie van topmerken voor dames en heren, waaronder PME Legend, Silvercreek, Hilfiger Denim, Cast iron, G-star, Levi’s, JC Rags én DEPT, krijgt de klant een optimale shopbeleving.

OPEN32 hoopt met de opening van deze eigentijdse winkel een goede bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit die Haarlem als winkelstad reeds te bieden heeft. ‘Shoppen wordt een feestje, zoals het bedoeld is’, zegt Menno Dings, Marketing Manager van OPEN32.

OPEN32, Grote Houtstraat 98 - 100, Haarlem.