PME Legend Aviator Straight Jeans

PME Legend
PTR995 Aviator Straight Jeans

PME Legend is hét jeansmerk voor mannen.

De PME Legend herenjeans staan bekend om zijn stoere uitstraling. Naast de Bare Metal Jeans en de Commander Jeans heeft PME Legend nu ook de bekende PTR995 Aviator Straight Jeans in de collectie.

 

De PTR995 Aviator Straight Jeans heeft een stoere uitstraling met PME Legend details en is geïnspireerd op de luchtvaart, de Aviator Jeans hebben een zeer comfortabele fit maar behoudt wel zijn stroere en stugge look. Bestel de PTR995 Aviator Straight Jeans snel en gemakkelijk online op OPEN32.nl.

PME Legend • PTR995 Aviator Straight Jeans

1 Producten
Toon meer artikelen

 

Inspiratie PME Legend Aviator Straight Jeans

Het jeansmerk PME Legend is een stoer, praktisch en draagbaar merk voor heren. Eén van de bekendste jeans in de PME Legend collectie is de PTR995 Aviator Straight Jeans. Deze jeans is uitgegroeid tot een icoon, volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke denim details. Laat je inspireren door de Aviator Jeans in onze OPEN32 & BLUE32 winkels, of shop de PTR995 Aviator Straight Jeans online.

PME Legend Aviator Straight Jeans 

De PTR995 Aviator Straight Jeans is een 5-pocket model, heeft een straight fit, curved legs, lage front pockets en een extra smartphone pocket. De PME Legend PTR995 Aviator Straight Jeans is verkrijgbaar bij OPEN32 in allerlei wassingen. Je vindt bij OPEN32 de nieuwste PTR995 Aviator Straight Jeans. Hierin worden de beste features van de PTR995 Aviator Jeans met nieuwe eigenschappen gecombineerd. Nieuwe stiksels, maximaal comfort en flexibiliteit. De PTR995 Aviator Straight Jeans past bij elke gelegenheid en is daarom de onmisbare jeans voor mannen.

PME Legend Aviator Straight Jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie! Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de PTR995 Aviator Straight Jeans gemakkelijk online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle 62 OPEN32 & BLUE32 winkels.