FAVORIETEN VAN DE MAAND JUNI

De zomer staat voor de deur! Dat betekent langere dagen, hogere temperaturen en meer zonuren. Een goed moment om je kledingkast onder de loep te nemen en te upgraden met items die passen bij de zomer. Maar wat is er nu in de mode? En welke items zijn handig voor de wisselvallige lentedagen? Lees snel verder en ontdek waarom deze items de must-haves zijn van dit voorjaar. 

Sander overhemd voor vrouwen

Het Sander overhemd van Silvercreek heeft een regulair fit en hierdoor uniseks te dragen. Draag jij je blouse ook graag wat oversized? Dan is deze Sander blouse het item voor jou. De blouse is er in verschillend kleuren. Klik hier om de kleuren te bekijken.

Combineer de blouse met een stoere denim of een leuke rok. De Sander blouse bestaat uit een kantoen en en linnen mix en heeft hierdoor heerlijk, luchtig draagcomfort. Wil je meer lezen over deze twee materialen klik dan hier: KatoenLinnen.

Shop het Sander Overhemd

Sander overhemd voor mannen

Het Sander overhemd van Silvercreek is een heerlijke blouse voor de zonnige dagen. Dit komt door de luchtige katoen en linnen mix waar dit overhemd uit gemaakt is. Ideaal voor een zomerse dag. Wil je meer lezen over deze twee materialen klik dan hier: KatoenLinnen. De blouse heeft een regulier fit en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Welke kleur kies jij? Klik hier om de kleuren te bekijken.

Shop het Sander Overhemd

 

Shop jouw kleding voor de zomer bij OPEN32 

De komst van de zomer is het ideale moment om je garderobe te vernieuwen en jezelf te trakteren op een paar mooie items. De Morgan broek van Madness en het Florus T-shirt van Silvercreek zijn slechts twee voorbeelden van items waarmee jij de leukste zomerse outfits kunt creëren. Benieuwd naar de rest van onze collecties? Bekijk jouw favoriete merken onze webshop of kom naar een van onze 70-tal winkels.