Zoso Fashion, nu te koop bij Open32

We zijn blij om met jullie te delen dat we Zoso verkopen bij Open32. Ken jij het merk al? In slechts 15 jaar is Zoso Fashion uitgegroeid tot een dameslabel uit Amsterdam die bekend staat om hun kleding met een balans tussen stijl en comfort. De ontwerpers van Zoso kiezen de materialen en kleuren zorgvuldig uit en verwerken deze tot een prachtige collectie. De collectie van Zoso is elegant, sportief, vrouwelijk en casual met een zakelijke touch.

Luxe en comfort staan centraal; van eenvoudig en stijlvol tot gedurfde patronen en ontwerpen. Bij Zoso gaat het niet alleen over het creëren van een mooie collectie, maar ook om de kwaliteit van materialen en het productieproces. Ze streven ernaar om de milieu-impact van de productieprocessen te minimaliseren door samen te werken met leveranciers die dezelfde visie voor de toekomst delen.

 

Herfstcollectie '24

Ontdek de herfstcollectie '24 van Zoso bij Open32. De gloednieuwe herfstcollectie van Zoso bevat stijlen en prints die je garderobe zullen verrijken. Van bloemenpatronen die een vleugje natuur aan je ensemble toevoegen tot gedurfde grafische ontwerpen die een statement maken.

De nieuwe collectie van Zoso is stijlvol, maar ook veelzijdig, waardoor de items ideaal zijn om te mixen en matchen met andere items in je garderobe. Klaar om je herfstgarderobe op te frissen? De collectie van Zoso is beschikbaar online en verkrijgbaar in de Open32 filialen; Maastricht, Naaldwijk en Eindhoven.

Shop hier online de Zoso collectie bij OPEN32 of bezoek een van onze winkels.