PME Legend Commander Jeans


PME Legend - Commander jeans

PME Legend, hét jeansmerk voor mannen. Na de succesvolle PME Aviator Jeans en Bare Metal Jeans, lanceert het merk de PME Commander Jeans. Dit nieuwste jeansmodel uit de PME Legend collectie is geïnspireerd op de luchtvaart, heeft een stoere denim uitstraling en unieke PME details.

De PME Commander Jeans is een 5-pocket model met curved legs, lage front pockets, curved back pockets en is voorzien van een extra smartphone pocket. Met de 'propeller' button, PME-rivets, leather patch en andere details, is de PME Commander Jeans een must-have voor elke gelegenheid. De PME Legend Commander modellen zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen bij OPEN32.

PME Legend • Commander Jeans

5 Producten
Toon meer artikelen

 

 

PME Legend PTR980 Commander Jeans

Het jeansmerk PME Legend lanceert na de bekende PME Legend Aviator Jeans en PME Legend Bare Metal Jeans, nu de nieuwe PME Legend PTR980 Commander Jeans. Een nieuw jeansmodel uit de PME Legend collectie, volledig geïnspireerd op de luchtvaart en uitgerust met unieke denim details. Laat je inspireren door de Commander in onze OPEN32 & BLUE32 winkels, of shop de Commander online.

PME Legend PTR980 Commander Jeans

De PME Legend Commander jeans is een 5-pocket model met curved legs, lage front pockets, curved back pockets en een extra smartphone pocket. Met de 'propeller' button, PME-rivets, leather patch en andere details, is de PME Legend Commander Jeans dé jeans voor mannen. Een dag op het werk, thuis op de bank of een avond op stap met vrienden? De Commander Jeans is stoer, comfortabel en past bij elke gelegenheid.

Bij OPEN32 is de Commander verkrijgbaar in meerdere wassingen, verkrijgbaar in alle OPEN32 & BLUE32 winkels én online.

PME Legend PTR980 Commander Jeans online kopen

Bij OPEN32 vind je elk seizoen een uitgebreide PME Legend collectie! Kom naar één van onze winkels en ervaar persoonlijke service en maatadvies. Shop je liever online? Geen probleem. Bestel de Commander Jeans gemakkelijk online: snelle levering, achteraf betalen mogelijk en gratis retourneren in alle OPEN32 & BLUE32 winkels.